Möte för nya medlemmar!

Nu är valet över och GSHFs verksamhet återgår till det ordinarie med regelbundna möten. Vi har fått flera nya medlemmar under valrörelsen vilket känns fantastiskt roligt och vi välkomnar alla nya ansikten till klubben!

Nu på måndag den 22/9 bjuder GSHF därför in nya medlemmar till en kaffe på Condeco Linnégatan. Tanken med detta är att du som ny ska få en chans att höra lite mer djupgående om klubbens verksamhet och möta några av medlemmarna innan vi sedan drar till det ordinarie måndagsmötet på Terassbaren uppe vid Campus Linné där det som vanligt bjuds på fika och härliga diskussioner.

Alla är välkomna, vare sig du redan blivit ny medlem eller om du funderar på att börja engagera dig! Ta gärna med en vän.

Frågor eller funderingar? Kontakta:
Josef Akar, 073-526 15 59
Elvira Johansson, 076-847 05 61

från: http://on.fb.me/1mqJ3gX