Julavslutning torsdag 18/12, campuskampanjer, val och 2015

Det har gått en och en halv vecka sedan statsminister Stefan Löfven utlyste extra val. Bakgrunden är att ett rasistiskt och nyfascistiskt parti valde att rita upp spelplanen för ett maktspel som allianspartierna valde att delta i.

Det vore på många sätt olyckligt om hela valrörelsen innebar att uppfylla SD:s önskan om att göra valet till “en folkomröstning om invandringen”. Från och med början av nästa år kommer vi därför fokusera på politikens innehåll och varför en socialdemokratisk regering är bäst för landet. Dessförinnan vill vi dock vinna problemformuleringen och mobilisera så många människor som möjligt till att bli aktiva i valrörelsen. Därför har vi planerat två till campuskampanjer före juluppehållet:

Tisdag 16/12 12-13 på Humanisten
Torsdag 18/12 12-13 på Pedagogen

Delge gärna när du kan delta här.

Julavslutning, go(juligt)fika, glögg & fint häng!

Sista mötet innan hemvändare flyr gbg:et, somliga blir kvar och andra friar Jesu födelse, har vi självfallet en liten Julavslutning!

Det blir en avslappnad sådan, eftersom många nu har mycket att stå i och vi alla ser fram emot att åka hem, äta upp oss, ladda om inför ett spännande 2015 och en kalasigt tidig valvår!

– Vi tänker hänga, äta fika och diskutera det som faller oss in, samt en liten efterhängssesh på andra lång för valfri dryck.

OBSOBSOBS – På torsdag!

Samma plats, dvs terrassbaren, annedalsseminariet, samma tid.

Har du frågor eller svårighet att hitta? Ring Håkan på 0738 42 49 18 eller skriv till gshfkontakt@gmail.com!

Valplan och valrörelse

Styrelsen arbetar med en valplan som beslutas om på ett beslutande medlemsmöte den 19 januari. Där får alla lämna synpunkter och ändringsförslag innan planen antas. Josef Akar är kontaktperson angående valplanen. Hör gärna av dig med idéer till honom på josef.m.akar@gmail.com.

På samma beslutande medlemsmöte den 19 januari väljer klubben även valledare för valrörelsen.

Juluppehåll och 2015

Efter torsdagens julavslutning är det juluppehåll även för klubbens verksamhet. Vi sätter igång igen måndagen den 12 januari, följt av ett beslutande medlemsmöte den 19 januari. Mer info om detta kommer!

Första delen av 2015 kommer påminna om delar 2014 på grund av extra valet. Därefter återgår klubbens verksamhet till studier, diskussion och påverkansarbete. Utöver extra valet stundar bland annat kongress för S-studenter, partiet och SSU.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Nyhetsbrevet hittar du här