Nyhetsbrev från GSHF

Hej, alla medlemmar! 

Nästa veckas medlemsmöte (23/2) kommer att gästas av F! Göteborgs ordförande My Ojaste, som kommer att föreläsa för oss om hur Feministiskt initiativ ser på sina möjligheter att påverka politiken, intersektionell feminism och beröringspunkter mellan dem och socialdemokratin. Efter detta följer diskussion och allmän frågestund.

Detta blir dock inte veckans enda föreningsaktivitet. Redan på onsdag 25/2 träffas vi för att fråga ut kandidaterna till S-studenters förbundspresidium. Vi får besök av kandidaterna Elin Ylvasdotter och Åsa Edin Ekman. Detta är en utmärkt chans att få tydliga svar på allsköns frågor och påverka vilken kandidat GSHF ska ställa sig bakom inför sommarens kongress. Hearingen kommer preliminärt att hållas på terrassbaren, men mer information utkommer under de närmaste dagarna.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Nyhetsbrevet hittar du här: http://bit.ly/1w9QuxO