Burma, S-studenters presidium och ekonomiassistent till partidistriktet

Måndag 2 mars – Burma och att vara politiskt aktiv i en militärdiktatur och nomineringar till S-studenters presidium

 

På måndag den 2 mars kommer Johanna Quist till GSHF för att tala om den politiska situationen i Burma och om SSU:s Burmaprojekt.

 

Hon har varit aktiv inom SSU:s Burmaprojekt och utbildat unga demokratiaktivister i Mae Sot, som ligger i Thailand vid den burmesiska gränsen. Både SSU och S-studenter bedriver Burmaprojekt, S-studenters Burmautskott går att läsa mer om här: http://bit.ly/1wrsRLu

 

Men före mötet om Burma kommer vi ha ett beslutande medlemsmöte, 17.30, för att nominera presidium i S-studenter. Presisiet är ordförande, sekreteraren och vice ordföranden. Läs mer om de kandidater som hittills ställt upp här: http://bit.ly/1FfsQz0

 

Vi håller till i Terassbaren, som ligger på Campus Linné vid Linnéplatsen. Karta hittar du här: gshf.nu/moten/ . Om du har frågor eller inte hittar går det bra att vända sig till Håkan på 0738 42 49 18, alternativt gshfkontakt@gmail.com.

 

Socialdemokraterna i Göteborg söker ekonomiassistent

 

Socialdemokraterna i Göteborg söker just nu en ekonomiassistent till partidistriktets expedition. Är du intresserad, eller känner du någon som skulle passa för jobbet? Se annonsen här.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

Nyhetsbrevet hittar du här: http://bit.ly/1FFIN1D