BRITTISK VALVAKA OCH PASS MED TALLA OCH SVERKER

Torsdagen den 7 maj avgörs Storbritanniens framtid, vilket GSHF självklart ska följa, och på brittiskt vis!

Men vi inleder kvällen med att S-studenters förbundsordförande Talla Alkurdi och förbundssekreterare Sverker Falk-Lissel håller pass om organisation och jämställdhet. OBS!!! Passen kommer vara separatistiska, eftersom det är en beprövad och effektiv metod för att arbeta med jämställdhet i organisationer.

Detta innebär att kvällen inleds i separata grupper och att ni som definierar er som kvinnor ses som vanligt på Terassbaren, medan ni som definierar er som män ses i sal 128 (preliminärt) i Annedalsseminariet. Ni som inte definierar er i någon av ovanstående kategorier är välkomna i båda grupperna, men vi rekommenderar mötet på Terassbaren, eftersom separatistiska pass i stor utsträckning går ut på att motverka patriarkala strukturer i det politiska livet.

Resten av kvällen kommer vigas åt det brittiska valet, på brittiskt vis både i musik-, …

från: http://on.fb.me/1GtqCeP