Filmvisning med GSHF: Pride!

Efter att vi gemensamt såg vårt systerparti Labour göra ett katastrofval i Storbritannien kan det vara skönt att få lite pepp från samma land. GSHF tänker därför visa filmen ”Pride” från 2014 av Matthew Warchus och Stephen Beresford. Filmen är baserad på en verklig historia och handlar om en grupp aktivister för homosexuellas rättigheter som under gruvstrejkerna på 80-talet i ett Thatcher-styrt Storbritannien bestämmer sig för att samla in pengar för att hjälpa gruvarbetarna och deras familjer.

Vi ska också i början av mötet välja kongressombud till S-studenters kongress på Viskadalens folkhögskola utanför Borås den 12-14 juni. GSHF får skicka 6 ombud och 1 ersättare. Nominera gärna dig själv eller någon annan i förväg via gshfkontakt@gmail.com. Det går även bra att nominera ombud på själva mötet.

Hör av dig till Annika på 0723543320 eller gshfkontakt@gmail.com om du har frågor! Vi håller i vanlig ordning till på Terassbaren som ligger p…

från: http://on.fb.me/1bDDUNf