Ny termin, nya studenter, ny mötesdag

Ny termin, nya studenter, ny mötesdag
Veckans nyhetsbrev från GSHFNu stundar en ny termin fylld av nya lärdomar, nya bekantskaper och inte minst en ny mötesdag för GSHF. Efter många önskemål om att byta från måndagar övergår vi därför nu till onsdagar.

Med början i månadsskiftet augusti-september kommer vi kampanja en del på campus, och under den veckan kommer vi kicka igång verksamheten lite mer formellt! Men mer info om det följer.

Onsdag 26/8: mjukstart, höstens verksamhet

Nu på onsdag den 26 augusti mjukstartar vi igång hösten med GSHF genom att diskutera idéer för vad klubben ska anordna för slags verksamhet under höstterminen 2015. Alla inspel är välkomna, så ladda idébanken och kom förbi!

Vi håller till i Terassbaren på Campus Linné (karta) och det bjuds på fin fika och efterhäng någonstans i närheten för de som känner för! Hör av er till Håkan på 0738424918 eller gshfkontakt@gmail.com om ni undrar något!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

  | GSHF på Facebook |   
Copyright © 2015 Göteborgs socialdemokratiska högskoleförening (GSHF), All rights reserved.

Email Marketing Powered by MailChimpNyhetsbrevet hittar du här: http://bit.ly/1PpWZ3N