Brysselresa, politisk diskussion och kickoff

Brysselresa, politisk diskussion och kickoff
Anmälan till GSHF:s Brysselresa har öppnat och nu drar terminen igångTerminen är igång på allvar, och mycket är på gång för GSHF:s räkning. Räkna med att höstterminen 2015 blir den bästa på länge! Här följer ett mastodontlångt nyhetsbrev om bl.a. Brysselresa, kampanjer, onsdagsmöte och kickoff/fest.
 

Brysselresa med GSHF

Nu är det äntligen dags! GSHF reser till Bryssel! Observera att du måste anmäla dig på länken nedan, och att det inte bara räcker att attenda Facebook-eventet. Vi kommer tillämpa först till kvarn-principen och sista anmälningsdatum är redan nu på onsdag den 2 september. Det finns som högst 15 platser, så skynda dig att anmäla dig!

Vi flyger till Bryssel tisdagen den 20 oktober. Datum för hemresa är just nu söndagen den 25 oktober, men detta kan eventuellt komma att tidigareläggas till lördagen den 24 oktober – detta kommer dock anslås i god tid före resan.

Kostnaden för resan är 400 kronor i egenavgifter. Då ingår resa, boende, frukost, lunch, fika och en avslutningsmiddag under vistelsen som i övrigt subventioneras av både klubben och Europaparlamentet.

Under vistelsen kommer vi bland annat besöka Europaparlamentet och Olle Ludvigsson (S). Vi kommer även planera in andra studiebesök onsdag-fredag ~10-16 men lämna viss tid öppen för fri tid och egna aktiviteter. Ett närmare spikat schema kommer anslås i takt med att resan närmar sig.

Om ni har frågor får ni gärna vända er till Brysselansvarig, Josef Akar på 0739789922 eller josef.m.akar@gmail.com.

LÄNK TILL ANMÄLNINGSFORMULÄRET:
http://bit.ly/1PGlXvO
OBS!! SISTA ANMÄLNINGSDAG REDAN ONSDAG DEN 2 SEPTEMBER!!

Kampanjvecka i samband med terminsstart

Första veckan på terminsstart är årets bästa tillfälle för att värva nya medlemmar, så vi vill verkligen maximera dessa dagar. Det är även ett tillfälle att debutera vårt nya fina kampanjmaterial! Alla som deltar i kampanjen tackas för sin insats med äran och en sjukt trendig GSHF-tygpåse.

12-13 tror vi att det är som mest rörelse, så det är den tiden alla tre dagar. Kom gärna fem-tio minuter innan för att vi ska samlas och vara redo för rushen när folk strömmar in till föreläsningarna som börjar kl12.15.

Platserna lyder som följande:

Tisdag: Pedagogen vid Grönsakstorget. Samling vid den stora stentrappan utanför campusbyggnaden.

Onsdag: Medicinareberget. För enkelhetens skull samlas vi vid medicinaregatans spårvagnshållplats för att röra oss till en så studenttrafikerad plats som möjligt.

Torsdag: Campus Haga (sprängkullsgatan, i T-korsningen intill handels och KTB). Samling utanför huvudentrén.

Har du inte kampanjat tidigare så är detta ett perfekt tillfälle att doppa fötterna, campuskampanjer brukar vara väldigt chill och leda till många intressanta samtal. Om du finner det lite nervöst, vilket är helt naturligt, så är styrelsens medlemmar alltid beredda att bistå dig med tips, råd och pepp.

Ni får gärna attenda Facebook-eventet, men eftersom det brukar vara en lite oklar indikator på hur många som faktiskt kommer och då det inte kan visa oss vilka dagar ni kan komma ber vi dig även anmäla dig till respektive dag som du kan delta på genom doodle formuläret på följande länk (tar två sekunder och kan göras i mobil och surfplatta): http://bit.ly/1PGlV7h

Om ni har några frågor eller funderingar är ni förstås mycket välkomna att kontakta Ruben som är kontaktperson för denna kampanj på 0727032711

Framåt kamrater!

Onsdagsmöte 2 september: terminsstart

Vi börjar med ett uppstartsmöte, där vi diskuterar bl.a. det politiska läget och utvecklingen under sommaren – men även vilken roll vi kan fylla för att förändra det nuvarande samhällsklimatet.

OBS! Vi håller till i sal B110 på Samvetet/Sprängkullsgatan 19 onsdag den 2 och 9 september, sedan återgår vi till Terassbaren.
Tid: onsdag den 2 september 18:00
Kontakt: Håkan på 0738424918 eller gshfkontakt@gmail.com
 

Kickoff/fest lördagen den 5 september

Terminen är igång och det ska ju självklart firas in! På lördag den 2 september vid 17 ses vi Slottsskogen för en kickoff/fest för att tagga inför en ny termin med ny och grym verksamhet, häng och politik.

Eftersom att Göteborgsvädret kan vara något opålitligt kan detta event komma att flyttas med kort varsel. Håll utkik på Facebook i takt med att det närmar sig för att hålla dig uppdaterad!

Plats: Slottsskogen, vi utgår från Linnéplatsen
Tid: 2015-09-05, 17.00
Kontakt: Håkan, 0738424918 eller gshfkontakt@gmail.com

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

  | GSHF på Facebook |   
Copyright © 2015 Göteborgs socialdemokratiska högskoleförening (GSHF), All rights reserved.

Email Marketing Powered by MailChimpNyhetsbrevet hittar du här: http://bit.ly/1NRs0PU