Onsdag 30/9: Organisatorisk jämställdhet, separatistiska pass

På mötet onsdag den 30 september 18.00 är det kommer vi diskutera organisatorisk jämställdhet genom separatistiska pass! Dessa innebär att vi ses i separata grupper och diskuterar jämställdhet, såväl inom GSHF som mer generellt.

Ni som identifierar er som kvinnor ses på Terassbaren där Elvira Johansson (vice ordförande i GSHF) ska medverka och leda passet. Ni som identifierar er som män ses utanför Annedalsseminariet (den stora byggnaden alldeles intill Terassbaren). Detta pass leds av Roshan Yigit (S-studenters förbundsstyrelse). Ni som inte definierar er i någon av ovanstående kategorier är välkomna i båda grupperna, men vi rekommenderar mötet på Terassbaren, eftersom separatistiska pass i stor utsträckning går ut på att motverka patriarkala strukturer i det politiska livet.

Se till att komma i tid!!

NÄR:
onsdag den 30 september, 18.00
VAR:
Terassbaren och Annedalsseminariet (se karta: www.gshf.nu/moten)
KONTAKT:
Kontaktperson Terassbaren: Elvira, 076-84…

från: http://on.fb.me/1NYTUL4