En feministisk migrationspolitik?

En feministisk migrationspolitik-affisch

 

Vad händer i migrationspolitiken? Vi är mycket stolta över att presentera S-kvinnors ordförande Carina Ohlsson som nu kommer till Göteborg och berättar om sin syn på den senaste tidens händelser ur ett feministiskt perspektiv. Hur kan vi se på den politiska situationen och migrationsströmmarna utifrån långsiktig social hållbarhet? Alla som vill kommer ha möjligheter att ställa frågor och dessutom bjuder vi på fika!
Alla är välkomna, vare sig du är medlem i GSHF eller bara är nyfiken på denna mycket aktuella fråga! Bjud gärna med dina vänner.

Vilka är S-kvinnor? ”S-kvinnor är socialdemokratiska feminister som ställer klasskamp, kvinnokamp och den antirasistiska kampen sida vid sida.” http://www.socialdemokraterna.se/Webben-for-alla/S-kvinnor/S-kvinnor/